Přední Kopanina - Restauraci U Drahušky a její hosty čeká další slunečný víkend. Za grilem bude šéfkuchař Michal Houška a připravil příjemnou letní nabídku, ve které vyčnívá grilovaný čerstvý pstruh. Ten naše restaurace bere pravidelně z prodejní zahrady v Černém vole, kam byli včera přivezeni a ještě dnes ráno plavali. Přejeme Vám dobrou chuť. A nezapomeňte, že už za týden grilujeme třetí letošní téma. Po Argentině a Řecku poletíme do Karibiku.VÍKENDOVÁ NABÍDKA (9.-10.8.2014):
POLÉVKA / SOUP
Slepičí vývar s masem a nudlemi 35,-
Chicken soup with noodles
Z VENKOVNÍHO GRILU / BARBECUE
200g Pstruh na grilu s bylinkovým máslem
Grilled trout with herb butter
200g Grilovaná vepřová krkovička ve směsi koření 135,-
Grilled pork marinated in a mix of herbs
200g Kuřecí prsíčko s tymiánem 135,-
Chicken breast with thyme
200g Hovězí steak v ostré medové marináďě 185,-
Grilled beef steak in a spicy honey marinade
1ks Rysova klobása s křenem a hořčicí 50,-
Red sausage grilled with horseradish and mustard
PŘÍLOHY / SIDE DISH
Pečená nová brambora se zakysanou smetanou 45,-
Roasted new potato with sour cream
Hranolky 35,-
French fries
Domácí zelný salát 45,-
Homemade coleslaw
Zeleninový špíz 45,-
Vegetable skewer
Rozpečený chléb 25,-
Grillled bread
HLAVNÍ JÍDLA Z KUCHYNĚ / FROM OUR KITCHEN
320g Letní míchaný salát s kuřecím masem 110,-
Summer mixed salad with grilled chicken
150g Kuřecí smažený řízek, vařený brambor 110,-
Chicken fried steak, fries
150g Smažený sýr s hranolky a tatarkou 110,-
Fried cheese with fries and tartar sauce
120g Segedínský guláš, domácí houskový knedlík 95,-
Szeged goulash, homemade dumplings
DEZERT
Malinový cheesecake z Café Girafe ( domácí výroba !!! ) 45,-
Homemade raspberry cheesecake from Café Girafe, exklusive cakes partner