Šéfkuchař Robert Mazur vsadil pro tento víkend na osvědčená jídla. Restaurace U Drahušky je známá svou českou kuchyní a té se bude držet.
V sobotu to bude hovězí vývar s játrovými knedlíčky, svíčková na smetaně a smažený kuřecí řízek s vařeným bramborem.
V neděli pak polévka frankfurtská, holandský řízek se šťouchaným bramborem a krkovička na grilu s míchaným salátem z čerstvé zeleniny.
Kromě jídla si můžete objednat také únětické pivo v PET. Nabízíme desítku nebo dvanáctku.
Rozvozy objednávejte dopředu, čím dříve tím lépe. Nejpozději však do 10 hodin v daný den. Následně budou krabičky vyhotoveny a vozidlo vyrazí na okruh.
Rozvážíme po nejblížším okolí, a to zdarma. Naše trasa je Přední Kopanina, Nebušice, Horoměřice, Tuchoměřice, Statenice, Únětice, Velké Přílepy, Černý Vůl a Letiště Praha.
Kdo si bude chtít pro jídlo přijít k výdejnímu okénku, bude otevřeno v čase 11-14. Jídla do okénka si objednávat nemusíte, ale můžete a my Vám je připravíme na domluvený čas, abyste nemuseli čekat.
Děkujeme za podporu.
#VařímeVámNaVíkend #NaObědKDrahušce #NaOkénkoKDrahušce
POLEDNÍ NABÍDKA NA VÍKEND 17.-18.10.2020
SOBOTA
Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovými knedlíčky (35,-)
Svíčková na smetaně, houskový knedlík (139,-)
Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše (139,-)
NEDĚLE
Frankfurtská polévka (35,-)
Holandský řízek, šťouchaný brambor (139,-)
Steak z vepřové krkovičky, míchaný salát (139,-)