Budou to celkem čtyři víkendy, kdy vaříme U Drahušky ty největší české bomby. Pokaždé polévku, hlavní jídlo a dezert. Doražte a vemte i děti, ať tradice české kuchyně žije.
Pan Robert Mazur je ikona v oblasti tradiční české kuchyně. Řemeslo, které vymírá a brzy bude velmi exkluzivní, on dělá celý život. Požádali jsme ho, aby na sklonku roku 2022 rozdával radost a dělal to, co umí tak skvěle. Vařit po česku. Sestavili jsme čtyři top česká menu. Přijďte pobejt a pořádně se nadlábnout.
Víkend 26.-27.11.2022: kulajda, pečená žebra, kynutý knedlík
Víkend 3.-4.12.2022: gulášová, svíčková, žemlovka
Víkend 10.-11.12.2022: dršťková, jitrnice/jelito, lívance
Víkend 17.-18.12.2022: bramboračka, guláš, palačinka
K jídlu můžete vybírat z pěti druhů piv i pestrého sortimentu nealka nápojů včetně čepované limonády Kofola. Na závěr doporučujeme například digestive Hruškovice od Rudolfa Jelínka , aby Vám pěkně slehlo. Rezervace na tel. 220 517 672. Těšíme se na Vaší návštěvu.