Menu pondělí 29.7. - pátek 2.8.2013:
Pondělí:
Drůbeží vývar s dom.nud. a zeleninou julien
1: Salát Nicoise (Směs salátů, fazol lusky, vejce, tuňák, brambor, dresink, bageta)
2: Zapečené domácí gnocchi s kuřecím masem a brokolicí
3: Grilovaná krkovice s pečeným bramborem na rozmarýnu a šalotce
Úterý:
Špenátový krém s nočkem z mascarpone
1: Ceasar salát (římský salát s dresinkem céasar, kuřecím masem, slaninou , krutony, rajče.)
2:Spaghetti Bella Napoli (máslo, mozzarella, rajče, bazalka, šalotka, o.olej, parmasan)
3:Hov.svíčková s domácím karlovarským knedlíkem
Středa:
Zelná s klobásou
1:Pečený losos na lůžku salátů s domácím chlebem
2:Penne con fungi (smetana, hřibky, parmasan)
3:Pečené kuřecí paličky na divoko, bylinková rýže
Čtvrtek:
Hov. Vývar ze zastřeným vejcem
1:Směs trhaných salátu s buvolí mozzarelou a rajčatý pečené na balsamikovém octě
2:Tagliatelle Aglio olio s kuřecím masem a parmasanem
3:Nadívané kuře s pažitkovým bramborem, tat.sos
Pátek:
Chřestový krém
1:Club sendvič s fritem (vejce, slanina, kuřecí prsa, salát ledový, majonéza, rajče)
2: Spaghetti noc pollo( kuř. prsa, smetana, tomat. salsa, česnek, parmasan)
3:Hovězí na pepři, špenát, bramborový knedlik
|