Partner klubu | |
Dobrá zpráva pro řidiče. Na Kopanině U Drahušky nyní točený Radegast Birell. Rubrika: | Neuvedeno | Zpracováno: | 25.04.2012 |
Přední Kopanina - S příchodem léta přichází dobrá zpráva pro řidiče. V restauraci U Drahušky na stadiónu v Přední Kopanině nyní bude točené nealkoholické pivo Radegast Birell. Obsah alkoholu Birellu je 0.49% a studie prokázaly, že ani po čtyřech třetinkových Birellech vypitých v rozmezí 15-20 minut nelze konzumaci prokázat ani dechovou, ani krevní zkouškou. Jinými slovy, po vypití Birellu se řízení nemusíte bát! | NĚCO O BIRELLU:
Jak je možné, že Birell dosahuje chuti klasického alkoholického piva?
Klasické pivní chuti je dosaženo díky unikátní výrobní technologii, ojedinělé v České republice. Při výrobě nealkoholického piva Birell používáme speciální kvasinky, jež produkují minimum alkoholu. Jsou navíc zcela jiné než ty, které používají k výrobě jiné značky. Jiné podmínky vaření, kompletní proces kvašení i zrání a dokvašování jsou pro výrobu tohoto piva jedinečné. Všechny suroviny pro výrobu Birellu jsou čistě přírodní a Birell nebsahuje ani žádné konzervační látky. Používáme vlastní slad, český chmel a kvalitní horskou vodu z řeky Morávky, vhodnou pro pivovarské účely a zároveň splňující parametry kojenecké vody, a také umu našich pivovarníků, bez kterých by Birell nebyl tím, čím je - skvělým nealkoholickým pivem!
Kdy byla uvařena první várka piva Birell?
V roce 1992.
Jak se vyrábí nealkoholické pivo?
Nealkoholické pivo lze vyrobit několika způsoby. Nejnáročnější technologii představuje odstranění alkoholu z klasického alkoholického piva. Existuje několik metod, jak toho lze dosáhnout, např. odpařování nebo filtrace alkoholu z piva. Tyto fyzikálně-chemické postupy se ovšem v českém pivovarnictví nikdy neujaly. Nečastěji se u nás používá technologie řízeného kvašení, tj. kvašení, které je zastaveno ve své rané fázi, takže alkoholu během něj vnikne jen velmi málo. Pro typ nealkoholického piva, které je vyrobeno touto cestou, se v ČR vžilo označení „pito“. Nevýhodou této technologie je ovšem to, že u piv vyrobených metodou řízeného kvašení kvůli přerušení kvasného procesu spotřebitelé mohou postrádat plnost chuti a říz.
| Článek připravil: | cip | | | Foto k článku: | |
| |
Články k restauraci Kvízový večer ve středu 17.1. v klubové restauraci na stadiónu U Drahušky., 14.01.2024 | Přední Kopanina - Nemáte-li program na středu 17.1.2024, nabízíme zábavu a soutěž. Kvízový večer na stadiónu U Drahušky, v klubové restauraci. Začínáme...
| Akce v klubové restauraci: Vyprávění Jakuba Moravce, whisky, cestování., 30.11.2023 | Přední Kopanina - V úterý 28. listopadu 2023 měli možnost členové klubu i veřejnost navštívit na stadiónu U Drahušky zajímavou akci. Vyprávění cestovatele...
| Šlágry české kuchyně U Drahušky. Každý víkend až do vánoc. Zajděte., 25.11.2023 | Přední Kopanina - Restaurace U Drahušky na stadiónu v Přední Kopanině je vyhlášena skvělou českou kuchyní. Drahušce kraluje šéfkuchař Robert Mazur, který...
| Fotbalisté odpočívají, na stadiónu jedou akce. Čeká nás Advent U Drahušky., 23.11.2023 | Přední Kopanina - Klubová restaurace U Drahušky připravila program pro letošní adventní čas. Akce je určena pro členy klubu i veřejnost, zejména pro naše...
| Robert Mazur vařil svíčkovou pro královnu. Tento víkend pro Drahušku., 03.12.2022 | Přední Kopanina - Jestli něco je hodně silná zpráva, tak že šéfkuchař restaurace U Drahušky na stadiónu FC Přední Kopanina Robert Mazur vařil svíčkovou...
| Další články | Program pro sobotní odpoledne. Dětský den U Drahušky v Přední Kopanině., 12.06.2021 | Holanďák a španělák nic nepřekoná, říká šéfkuchař Drahušky Robert Mazur, 15.03.2021 | Fotbal se nehraje, rozvážíme obědy. Drahuška vaří svíčkovou a holanďáky., 16.10.2020 | Kopanina Masters 2019. Turnaj ve stolním tenise proběhne už tuto neděli., 30.11.2019 | V klubové restauraci U Drahušky probíhá Měsíc tradiční české kuchyně., 23.11.2019 |
|