Partner klubu | |
Dnes večer U Drahušky: Únětický masopustní speciál (černá jedenáctka) Rubrika: | Neuvedeno | Zpracováno: | 21.02.2012 | Restaurace: | Tématické víkendy |
Ú n ě t i c e - Ojedinělá možnost se naskytne hostům restaurace U Drahušky na stadiónu v Přední Kopanině v úterý 21. února 2012. V rámci posezení s vrchním sládkem Únětického pivovaru panem Černohorským, které začíná v 18 hodin, budou moci ochutnat hitovku Masopustní speciál, černou jedenáctku. Točit se bude také desítka a dvanáctka. Udělejte si rezervaci stolu na čísle 220517672. | Co říká o Únětickém masopustním speciálu obchodní ředitelka Lucie Tkadlecová:
Je to originální pivo irského, karamelového typu. Cílem bylo oživit naší nabídku a u příležitosti masopustu uvařit dobré pivo. Vzhledem k omezenému množství mají návštěvníci restaurace U Drahušky výjimečnou příležitost ochutnat toto pivo. Je to jedenáctka, která má lepší pitelnost a není teda třeba zůstat u jednoho piva, jako se stává u silnějších speciálů.
Únětický masopustní speciál
Z pivovarské historie je známo, že černé pivo se vyrábělo predevším v zimě, v době zabijaček, masopustu a jiných radovánek. Únětické černé je vyrobené z 5-ti druhů ječných sladů (plzeňského, mnichovského a několika druhů karamelových sladů). K chmelení byl použit vysoko obsažný chmel Sládek a aromatický Žatecký poloranný červeňák. S přihlédnutím na plnost, barvu a aroma tmavého piva byl zvolen i varní postup. Studené vedené kvašení omezuje tvorbu ovocných příchutí, které nepřísluší nápoji tohoto typu. Pivo má výraznou karamelovou vůni a drsnější karamelovou chuť. Stupňovitost byla zvolena tak, aby na rozdíl od silných piv typu bock mělo pivo odlehčenou chuť a plnost, což zvyšuje jeho pitelnost. Jsme přesvědčeni, že stejně jako ostatní výrobky Únětického pivovaru Vás letošní masopustní speciál zaujme, a že stane černou perlou mezi Únětickými pivy.
Posezení s vrchním sládkem Únětického pivovaru pane ing.Vladimírem Černohorským začíná v úterý 21.2.2012 v restauraci U Drahušky v 18 hodin. Pro hosty je připraveno i speciální menu. Více zde:
| Článek připravil: | cip | | | Práva k foto: | archiv Únětický pivovar | Foto k článku: | |
| |
Články k restauraci Kvízový večer ve středu 17.1. v klubové restauraci na stadiónu U Drahušky., 14.01.2024 | Přední Kopanina - Nemáte-li program na středu 17.1.2024, nabízíme zábavu a soutěž. Kvízový večer na stadiónu U Drahušky, v klubové restauraci. Začínáme...
| Akce v klubové restauraci: Vyprávění Jakuba Moravce, whisky, cestování., 30.11.2023 | Přední Kopanina - V úterý 28. listopadu 2023 měli možnost členové klubu i veřejnost navštívit na stadiónu U Drahušky zajímavou akci. Vyprávění cestovatele...
| Šlágry české kuchyně U Drahušky. Každý víkend až do vánoc. Zajděte., 25.11.2023 | Přední Kopanina - Restaurace U Drahušky na stadiónu v Přední Kopanině je vyhlášena skvělou českou kuchyní. Drahušce kraluje šéfkuchař Robert Mazur, který...
| Fotbalisté odpočívají, na stadiónu jedou akce. Čeká nás Advent U Drahušky., 23.11.2023 | Přední Kopanina - Klubová restaurace U Drahušky připravila program pro letošní adventní čas. Akce je určena pro členy klubu i veřejnost, zejména pro naše...
| Robert Mazur vařil svíčkovou pro královnu. Tento víkend pro Drahušku., 03.12.2022 | Přední Kopanina - Jestli něco je hodně silná zpráva, tak že šéfkuchař restaurace U Drahušky na stadiónu FC Přední Kopanina Robert Mazur vařil svíčkovou...
| Další články | Program pro sobotní odpoledne. Dětský den U Drahušky v Přední Kopanině., 12.06.2021 | Holanďák a španělák nic nepřekoná, říká šéfkuchař Drahušky Robert Mazur, 15.03.2021 | Fotbal se nehraje, rozvážíme obědy. Drahuška vaří svíčkovou a holanďáky., 16.10.2020 | Kopanina Masters 2019. Turnaj ve stolním tenise proběhne už tuto neděli., 30.11.2019 | V klubové restauraci U Drahušky probíhá Měsíc tradiční české kuchyně., 23.11.2019 |
|