Partner klubu | |
Akce U Drahušky: kachny, kolena a Únětické pivo s prezentací vrchního sládka Rubrika: | Neuvedeno | Zpracováno: | 20.02.2012 | Restaurace: | Tématické víkendy |
P r a h a - Tento pracovní týden si můžete zpestřit akcí v restauraci U Drahušky na stadiónu v Přední Kopanině. V úterý 21.2.2012 (18 hodin) dorazí vzácná návštěva: vrchní sládek Únětického pivovaru pan Černohorský (na fotce s ředitelem pivovaru Štěpánem Tkadlecem). Při povídání s autorem tajemného receptu skvělého únětického pivního zázraku se budete moci také dobře napít i najíst. Kromě Únětické desítky a dvanáctky se bude točit naprosto ojedinělý "Masopustní speciál" (jedenáctka) a na akci šéfkuchař Michal Houška připravuje i speciální menu. | Menu šéfkuchaře Michala Houšky:
Předkrmy - 90g pivní sýr namíchaný s toustíky --- 120g tlačenka s cibulí a octovou zálivkou --- 150g uzený jazyk --- 1ks utopenec s naloženou kapií
Polévka - Gulášová
Hlavní jídla - 200g jitrnice x jelito, kys. zelí, vařený brambor --- 200g koleno pečené na černém pivě, dušené zelí, nastavená kaše --- 200g guláš z hovězích líček, špekové knedlíky --- ¼ pečené kachny, červené zelí, špekové knedlíky + utajený bramborový knedlík
Saláty - Zelný s křenem --- Rajčatový --- Okurkový se zakysanou smetanou
Pro rezervaci míst na úterní večer volejte: +420 220-517-672
OBLÍBENÝ CITÁT VRCHNÍHO SLÁDKA PANA ČERNOHORSKÉHO:
Pivo je po krvi nejdůležitější tekutinou v těle...
Kdo je vrchní sládek Únětického pivovaru ing.Vladimír Černohorský:
Ing. Vladimír Černohorský se pivovarnictví věnuje od roku 1959. V letech 1964 – 1992 pracoval ve Výzkumném ústavu pivovarském a sladařském v Praze, od roku 1992 má vlastní firmu pro poradenskou činnost. Působil jako sládek v různých pivovarech, a to nejen v České republice. Je také spoluautorem 16 vynálezů, z nichž k nejvýznamnějším patří nealkoholické pivo a pivo pro diabetiky. Patří mezi přední odborníky v oboru výroby českého piva. Jeho dlouholeté a bohaté zkušenosti v českém pivovarnictví spolu s neutuchající snahou o přežití historických odkazů českých sládků, jsou základním předpokladem navázání na úspěšnou historii Únětického pivovaru z přelomu 19. a 20. století.
| Článek připravil: | cip | | | Práva k foto: | archiv Únětický pivovar | Foto k článku: | |
| |
Články k restauraci Kvízový večer ve středu 17.1. v klubové restauraci na stadiónu U Drahušky., 14.01.2024 | Přední Kopanina - Nemáte-li program na středu 17.1.2024, nabízíme zábavu a soutěž. Kvízový večer na stadiónu U Drahušky, v klubové restauraci. Začínáme...
| Akce v klubové restauraci: Vyprávění Jakuba Moravce, whisky, cestování., 30.11.2023 | Přední Kopanina - V úterý 28. listopadu 2023 měli možnost členové klubu i veřejnost navštívit na stadiónu U Drahušky zajímavou akci. Vyprávění cestovatele...
| Šlágry české kuchyně U Drahušky. Každý víkend až do vánoc. Zajděte., 25.11.2023 | Přední Kopanina - Restaurace U Drahušky na stadiónu v Přední Kopanině je vyhlášena skvělou českou kuchyní. Drahušce kraluje šéfkuchař Robert Mazur, který...
| Fotbalisté odpočívají, na stadiónu jedou akce. Čeká nás Advent U Drahušky., 23.11.2023 | Přední Kopanina - Klubová restaurace U Drahušky připravila program pro letošní adventní čas. Akce je určena pro členy klubu i veřejnost, zejména pro naše...
| Robert Mazur vařil svíčkovou pro královnu. Tento víkend pro Drahušku., 03.12.2022 | Přední Kopanina - Jestli něco je hodně silná zpráva, tak že šéfkuchař restaurace U Drahušky na stadiónu FC Přední Kopanina Robert Mazur vařil svíčkovou...
| Další články | Program pro sobotní odpoledne. Dětský den U Drahušky v Přední Kopanině., 12.06.2021 | Holanďák a španělák nic nepřekoná, říká šéfkuchař Drahušky Robert Mazur, 15.03.2021 | Fotbal se nehraje, rozvážíme obědy. Drahuška vaří svíčkovou a holanďáky., 16.10.2020 | Kopanina Masters 2019. Turnaj ve stolním tenise proběhne už tuto neděli., 30.11.2019 | V klubové restauraci U Drahušky probíhá Měsíc tradiční české kuchyně., 23.11.2019 |
|