O víkendu 25.-26.11.2023 startujeme kulajdou, pečenými žebry a kynutým knedlíkem s jahodami. Parádní začátek. Jestli Vás zajímá celý přehled, tak je to takhle:
Víkend 25.-26.11.2023: kulajda, pečená žebra, kynutý knedlík
Víkend 2.-3.12.2023: gulášová, svíčková, žemlovka
Víkend 9.-10.12.2023: dršťková, jitrnice/jelito, lívance
Víkend 16.-17.12.2023: bramboračka, guláš, jablečný závin
Pan Robert Mazur je ikona v oblasti tradiční české kuchyně. Řemeslo, které vymírá a brzy bude velmi exkluzivní, on dělá celý život. Požádali jsme ho, aby na sklonku roku 2023 rozdával radost a dělal to, co umí tak skvěle. Vařit po česku. Sestavili jsme čtyři top česká menu. Přijďte pobejt a pořádně se nadlábnout.
K jídlu můžete vybírat z pěti druhů piv i pestrého sortimentu nealka nápojů včetně čepované limonády Kofola. Na závěr doporučujeme například digestive Hruškovice od Rudolfa Jelínka , aby Vám pěkně slehlo. Rezervace na tel. 220 517 672. Těšíme se na Vaší návštěvu.
Spojte tuto gastronomickou událost s dalšími aktivitami U Drahušky. Můžete si přijít zahrát třeba stolní tenis, ricochet nebo dát saunu. Rezervace zde. Nebo nám už brzy začíná akce Advent U Drahušky, takže máte rázem i program pro děti.
|