^
03.12.2022 | Autor: cip

Robert Mazur vařil svíčkovou pro královnu. Tento víkend pro Drahušku.

Přední Kopanina - Jestli něco je hodně silná zpráva, tak že šéfkuchař restaurace U Drahušky na stadiónu FC Přední Kopanina Robert Mazur vařil svíčkovou i pro anglickou královnu. O tom se můžete dočíst ve velkém článku přímo v restauraci. A kromě toho, si tam tu svíčkovou také můžete dát právě tento víkend! Seriál víkendů pod názvem Měsíc tradiční české kuchyně totiž pokračuje 3.-4.12.2022 gulášovkou, svíčkovou a žemlovkou.


Budou to celkem čtyři víkendy, kdy vaříme U Drahušky ty největší české bomby. Pokaždé polévku, hlavní jídlo a dezert. Doražte a vemte i děti, ať tradice české kuchyně žije.

Pan Robert Mazur je ikona v oblasti tradiční české kuchyně. Řemeslo, které vymírá a brzy bude velmi exkluzivní, on dělá celý život. Požádali jsme ho, aby na sklonku roku 2022 rozdával radost a dělal to, co umí tak skvěle. Vařit po česku. Sestavili jsme čtyři top česká menu. Přijďte pobejt a pořádně se nadlábnout.

Víkend 26.-27.11.2022: kulajda, pečená žebra, kynutý knedlík

Víkend 3.-4.12.2022: gulášová, svíčková, žemlovka

Víkend 10.-11.12.2022: dršťková, jitrnice/jelito, lívance

Víkend 17.-18.12.2022: bramboračka, guláš, palačinka

K jídlu můžete vybírat z pěti druhů piv i pestrého sortimentu nealka nápojů včetně čepované limonády Kofola. Na závěr doporučujeme například digestive Hruškovice od Rudolfa Jelínka , aby Vám pěkně slehlo. Rezervace na tel. 220 517 672. Těšíme se na Vaší návštěvu.

 

Foto



www.kone-zduchovice.cz