Text:   
        FanShop | Mobilní verze | Domovská stránka (IE)
 
Adresa klubu:
FC Přední Kopanina
Ke Goniu 123, 164 00 Praha 6

Kontakt: Tomáš Cigánek
Telefon: +420 777 753 545
Email: tomas.ciganek@fcpk.cz
 

Partner klubu

 
Připojte se na FCPK Facebook a Instagram a buďte s námi online ......  
 

Polední menu U Drahušky na tento týden. Nebojte se pátku třináctého...

Rubrika:Neuvedeno
Zpracováno:09.12.2013
Restaurace:Denní menu
 
Přední Kopanina - Dva týdny do vánočních svátků, uteče to jako voda. Udělejte si v předvánočním spěchu čas aspoň na dobrý oběd. Restaurace U Drahušky ve sportovním areálu v Přední Kopanině připravila polední menu na celý týden, se kterým se můžete právě teď seznámit. Přejeme všem našim hostům i členům fotbalového klubu FC Přední Kopanina, aby navzdory pátku třináctého měli úspěšný týden.

RESTAURACE U DRAHUŠKY, PŘEDNÍ KOPANINA

Menu od 9.12.2013 - 13.12.2013

VŠECHNA JÍDLA VÁM RÁDI ZABALÍME I SEBOU...


Telefon: +420 220-517-672

Email: restaurace@udrahusky.cz

 

Pondělí 9.12., svátek má Vratislav:

Čočková s uzeninou (25,-)                                                                                           

120g Kuřecí nudličky na kari, šunková rýže (95,-)

120g Hovězí guláš, špekové knedlíky (85,-)

150g Rybí filé na másle, bramborová kaše, citrón (75,-)

 

Úterý 10.12., svátek má Julie:

Hovězí vývar s masem a strouháním (25,-)

120g Hovězí roštěná na víně, houskový knedlík (95,-)

220g Kuřecí stehno pečené, bramborová kaše (85,-)

120g Vepřové maso v mrkvi, vařené brambory (75,-)

 

Středa 11.12., svátek má Dana:

Pórková s vejci (25,-)

150g Smažený uzený hovězí jazyk, bramborová kaše, okurkový salát (95,-)

120g Cikánská hovězí pečené, dušená rýže (85,-)

150g Kuřecí steak na zeleném pepři, bramborové rosti (75,-)

 

Čtvrtek 12.12., svátek má Simona:

Gulášová (25,-)

150g Losos na grilu, opečené brambory, citrón (95,-)

180g Čevapčiči, vařené brambory, obloha (75,-)

Tradiční sladké jídlo ve čtvrtek: 330g Kynuté knedlíky s povidly (75,-)

 

Pátek 13.12., svátek má Lucie:

Ovarová s kroupy (25,-)

150g Grilovaná krkovička na rozmarýnu, hranolky (95,-)

120g Hovězí pečeně na žampiónech, dušená rýže (85,-)

100g Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (75,-)

 

Ke každému jídlu z poledního menu od nás dostanete domácí sladkou tečku. Polední menu servírujeme od 11:00 do 15:00. Děkujeme za Vaši přízeň naší restauraci.

Článek připravil:cip
 
Foto k článku:
 

Články k restauraci

Kvízový večer ve středu 17.1. v klubové restauraci na stadiónu U Drahušky., 14.01.2024
Přední Kopanina - Nemáte-li program na středu 17.1.2024, nabízíme zábavu a soutěž. Kvízový večer na stadiónu U Drahušky, v klubové restauraci. Začínáme...
Akce v klubové restauraci: Vyprávění Jakuba Moravce, whisky, cestování., 30.11.2023
Přední Kopanina - V úterý 28. listopadu 2023 měli možnost členové klubu i veřejnost navštívit na stadiónu U Drahušky zajímavou akci. Vyprávění cestovatele...
Šlágry české kuchyně U Drahušky. Každý víkend až do vánoc. Zajděte., 25.11.2023
Přední Kopanina - Restaurace U Drahušky na stadiónu v Přední Kopanině je vyhlášena skvělou českou kuchyní. Drahušce kraluje šéfkuchař Robert Mazur, který...
Fotbalisté odpočívají, na stadiónu jedou akce. Čeká nás Advent U Drahušky., 23.11.2023
Přední Kopanina - Klubová restaurace U Drahušky připravila program pro letošní adventní čas. Akce je určena pro členy klubu i veřejnost, zejména pro naše...
Robert Mazur vařil svíčkovou pro královnu. Tento víkend pro Drahušku., 03.12.2022
Přední Kopanina - Jestli něco je hodně silná zpráva, tak že šéfkuchař restaurace U Drahušky na stadiónu FC Přední Kopanina Robert Mazur vařil svíčkovou...

Další články

Program pro sobotní odpoledne. Dětský den U Drahušky v Přední Kopanině., 12.06.2021
Holanďák a španělák nic nepřekoná, říká šéfkuchař Drahušky Robert Mazur, 15.03.2021
Fotbal se nehraje, rozvážíme obědy. Drahuška vaří svíčkovou a holanďáky., 16.10.2020
Kopanina Masters 2019. Turnaj ve stolním tenise proběhne už tuto neděli., 30.11.2019
V klubové restauraci U Drahušky probíhá Měsíc tradiční české kuchyně., 23.11.2019